Воскресенье, 28.04.2024
Мой сайт
Меню сайта
Категории раздела
Мои файлы [37]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » Файлы

Всего материалов в каталоге: 37
Показано материалов: 21-30
Страницы: « 1 2 3 4 »

Лекції-консультації з навчальної дисципліни "Професійний етикет"

Мои файлы | Просмотров: 344 | Загрузок: 14 | Добавил: irchik | Дата: 31.01.2015 | Комментарии (0)

Інструкційні картки для виконання практичних робіт з дисципліни "Товарознавство продовольчтх товарів" 

Мои файлы | Просмотров: 1418 | Загрузок: 89 | Добавил: irchik | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

Практичні роботи з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" для груп ХТ-16-1, ХТ-16-2,ХТ-17-3

Мои файлы | Просмотров: 477 | Загрузок: 56 | Добавил: irchik | Дата: 09.12.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, класифікацію, вимоги до якості харчових концентратів.

Мои файлы | Просмотров: 1775 | Загрузок: 29 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію,  вимоги до якості та дефекти харчових жирів.

Мои файлы | Просмотров: 252 | Загрузок: 28 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію,  вимоги до якості та дефекти яєць і яєчних товарів.

Мои файлы | Просмотров: 340 | Загрузок: 27 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, виробництво, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти молока і молочних товарів.

Мои файлы | Просмотров: 257 | Загрузок: 41 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти риби і рибних товарів.

Мои файлы | Просмотров: 350 | Загрузок: 29 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти мяса і мясних товарів.

Мои файлы | Просмотров: 311 | Загрузок: 47 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти смакових товарів.

Мои файлы | Просмотров: 291 | Загрузок: 25 | Добавил: irchik | Дата: 29.11.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz