Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Всего материалов в каталоге: 37 Показано материалов: 21-30 |
Страницы: « 1 2 3 4 » |
Лекції-консультації з навчальної дисципліни "Професійний етикет"
Мои файлы |
Просмотров: 344 |
Загрузок: 14 |
Добавил: irchik |
Дата: 31.01.2015
|
|
Інструкційні картки для виконання практичних робіт з дисципліни "Товарознавство продовольчтх товарів"
Мои файлы |
Просмотров: 1418 |
Загрузок: 89 |
Добавил: irchik |
Дата: 09.12.2014
|
|
Практичні роботи з дисципліни "Товарознавство харчових продуктів" для груп ХТ-16-1, ХТ-16-2,ХТ-17-3
Мои файлы |
Просмотров: 477 |
Загрузок: 56 |
Добавил: irchik |
Дата: 09.12.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, класифікацію, вимоги до якості харчових концентратів.
Мои файлы |
Просмотров: 1775 |
Загрузок: 29 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, вимоги до якості та дефекти харчових жирів.
Мои файлы |
Просмотров: 252 |
Загрузок: 28 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, вимоги до якості та дефекти яєць і яєчних товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 340 |
Загрузок: 27 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, виробництво, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти молока і молочних товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 257 |
Загрузок: 41 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти риби і рибних товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 350 |
Загрузок: 29 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти мяса і мясних товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 311 |
Загрузок: 47 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти смакових товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 291 |
Загрузок: 25 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
|
|
|