Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Всего материалов в каталоге: 37 Показано материалов: 31-37 |
Страницы: « 1 2 3 4 |
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості та дефекти крохмалю, цукру, меду та кондитерських виробів
Мои файлы |
Просмотров: 671 |
Загрузок: 36 |
Добавил: irchik |
Дата: 29.11.2014
|
|
Питання до іспиту з навчальної дисципліни "Товарознавство харчових продуктів"
Мои файлы |
Просмотров: 946 |
Загрузок: 28 |
Добавил: irchik |
Дата: 28.11.2014
|
|
Рекомендована основна і додаткова література при вивченні навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів"
Мои файлы |
Просмотров: 619 |
Загрузок: 18 |
Добавил: irchik |
Дата: 28.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, класифікацію, асортимент, вимоги до якості, дефекти зерноборошняних товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 585 |
Загрузок: 29 |
Добавил: irchik |
Дата: 28.11.2014
|
|
В розділі охарактеризовано споживні властивості, хімічний склад, будову, класифікацію, вимоги до якості, дефекти плодоовочевих товарів.
Мои файлы |
Просмотров: 1888 |
Загрузок: 72 |
Добавил: irchik |
Дата: 28.11.2014
|
|
Методические рекомендации по написанию контрольной работы студентами заочного отделения групп специальности ХТ
Мои файлы |
Просмотров: 813 |
Загрузок: 12 |
Добавил: irchik |
Дата: 27.11.2014
|
|
Методические рекомендации по выполнению контрольной работы студентами заочного отделения специальности "ПТБ"
Мои файлы |
Просмотров: 1190 |
Загрузок: 33 |
Добавил: irchik |
Дата: 27.11.2014
|
|
|
|
|