Інструкція
до практичного завдання №1
Тема: Розпізнавання помологічних сортів. Оцінка якості свіжих плодів по стандартах. Визначення розміру середнього зразку.
Мета: Сформувати вміння та навички розпізнавання помологічних сортів плодів, вміння проводити органолептичну оцінку якості за стандарт.
Література та матеріальне забезпечення:
- Сирохман І.В. Товарознавство продовольчих товарів. – К.: Лібра, 2000
- Довідник товарознавця продовольчих товарів, т. 1.
- ГОСТ – 16270-70 Яблоки свежие ранних сроков созревания.
- ГОСТ – 21122-75 Яблоки свежие поздних сроков созревания.
- ГОСТ – 21832-76 Абрикоси свежие.
- Зразки яблук.
- Ніж, лінійка.
|